Trainingen voor vrijwilligers(organisaties)

Trainingen op maat
Op maat denken we graag mee om vrijwilligers in kerken, jongerencentra en (sport)verenigingen te trainen. Denk aan trainingen over het herkennen van signalen van risicogedrag bij jongeren, sociale media, verslavingen en seksualiteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jaarlijks mini-congres
Elk jaar organiseren we voor deze vrijwilligers ook een mini-congres met aansprekende thema’s over het werken met jongeren. Het is goed om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Info en aanmelden congres 2017 (12 oktober).

Trainingen algemeen

Wij bieden ook diverse trainingen aan om mensen te helpen hun talenten en ervaringen in te zetten voor jongeren in Twenterand.

Trainerscursus ‘Maak ze sterk’
Na het volgen van deze training kan de oudercursus zelf gegeven worden binnen de kerk, op school of bij een organisatie. Meer informatie.

Beleidscursus jeugdpastoraat 
Tijdens de beleidscursus jeugdpastoraat wordt er gewerkt aan visie, kennis en vaardigheden om pastorale zorg voor kinderen en jongeren structureel en goed vorm te geven binnen de eigen kerkelijke gemeente. Deze cursus wordt gegeven door Raise Up (www.raiseup.nl). Meer informatie.

15 september 2017
Trainerscursus 'Maak ze Sterk'
Locatie: Den Ham Tijd: 10:00 – 16:30 uur.
Aanmelden verplicht

 

Cookies helpen om u een betere gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. OK Meer informatie